Devlet Hastanesi Ek Bina İnşaatı Durduruldu

Konya’nın Kulu İlçe Devlet Hastanesi Ek Bina inşaatı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müfettişlerinin yaptığı kontroller sonrasında tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için durduruldu.

Konya'nın Kulu İlçe Devlet Hastanesi Ek Bina inşaatı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müfettişlerinin yaptığı kontroller sonrasında tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için durduruldu.

Sağlık Bakanlığı İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından yüklenici firmaya yaptırılmakta olan Kulu Devlet Hastanesi ek binası, yapılan kontrollerde 6331 Sayılı İş Güvenliği Kanunu'na göre işçi sağlığını ilgilendiren eksiklerin tespit edilmesi üzerine durduruldu.

Kulu Devlet Hastanesi ek bina inşaatının müteahhit firmaya yapılan tebligattaki eksikliklerin tamamlanmasının ardından kontrol edileceği ve eksikliklerin giderilmesi halinde çalışmaların tekrar başlayabileceği kaydedildi

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ