Devlet Bahçeli koronavirüse mi yakalandı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sosyal medyada koronavirüse yakalandığı iddialarına ilişkin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker'den açıklama geldi.

Türkiye'de son dönemde etkisini artırmaya başlayan koronavirüs salgını, bazı siyasi isimlere de bulaştı. Sosyal medyada da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin koronavirüse yakalandığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

'KESİNLİKLE YALAN'

Devlet Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, MHP Lideri Bahçeli'nin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

Candaş Tolga Işık, Çeliker ile yaptığı görüşmeyi Twitter'dan, ''Az önce MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin özel kalem müdürü Murat Çeliker'e sosyal medyada dolaşan 'Bahçeli covid oldu' söylentisini sordum, 'Kesinlikle yalan, beyefendinin sağlığı gayet iyi' dedi'' ifadeleri ile paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

KADINA ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR
Bir ayda 45 ilin nüfusu kadar yolcu havalandı
Dezenformasyon operasyonuna müdahale: 41 hesaba erişim engeli
Bakan davet etti masada çıt ses çıkmadı
Bakan Tekin Karaman'da yüreklere su serpti: Eğitim çalışanlarına yönelik şiddete karşı tedbirler artırılıyor