Devlet Bahçeli koronavirüse mi yakalandı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sosyal medyada koronavirüse yakalandığı iddialarına ilişkin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker'den açıklama geldi.

Devlet Bahçeli koronavirüse mi yakalandı?

Türkiye'de son dönemde etkisini artırmaya başlayan koronavirüs salgını, bazı siyasi isimlere de bulaştı. Sosyal medyada da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin koronavirüse yakalandığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

'KESİNLİKLE YALAN'

Devlet Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, MHP Lideri Bahçeli'nin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

Candaş Tolga Işık, Çeliker ile yaptığı görüşmeyi Twitter'dan, ''Az önce MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin özel kalem müdürü Murat Çeliker'e sosyal medyada dolaşan 'Bahçeli covid oldu' söylentisini sordum, 'Kesinlikle yalan, beyefendinin sağlığı gayet iyi' dedi'' ifadeleri ile paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri