Derste sınıf arkadaşı tarafından bıçaklanan lise öğrencisi öldü

Rize'nin Pazar ilçesinde ders sırasında sınıf arkadaşını bıçaklayarak öldüren öğrenci, daha sonra gittiği tuvalette kendisini bıçakla ağır yaraladı

RİZE (AA) - Rize'nin Pazar ilçesinde ders sırasında sınıf arkadaşı tarafından bıçaklanan lise öğrencisi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçedeki bir lisede öğrenim gören B.K. (16), ders sırasında ön sırada oturan arkadaşı Emir Taş'ı (16) boğazından bıçakladı.

Yaralanan Taş, sınıfın kapısına kadar yürüdükten sonra burada yere yığıldı. Taş'a öğretmen ve arkadaşlarının müdahale ettiği sırada sınıftan çıkarak bir alt kattaki tuvalete giden B.K, burada da kendisini boğazından bıçakla yaraladı.

Olay yerine gelen ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emir Taş, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ağır yaralı B.K. ise Kaçkar Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay sonrası okulda eğitime ara verildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


AA

Gündem Haberleri

Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü
Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı