Dernek görünümlü kumarhane

Isparta'da emniyet ekiplerince bir dernekte yapılan kontrolde kumar oynadığı belirlenen 5 şahsa 20 bin 275 TL para cezası uygulandı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerince 20 Kasım 29 Aralık tarihleri arasında 423 iş yeri denetlenerek, 10 iş yerine mevzuata aykırı faaliyet göstermekten işlem yapıldı.

Ayrıca 28 Aralık tarihinde Pirimehmet Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir dernekte yapılan kontrolde kumar oynandığı tespit edilerek, kumar oynayan 5 şahsa 20 bin 275 TL para cezası uygulandı.

1 şahsa ise kumar oynamak için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapılarak, 2 bin 750 TL paranın mülkiyeti kamuya geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Rus Yüzücünün Kimliği Kesinleşti: Anne Adli Tıp’ta Teşhis Etti
11 KİLO ALTIN SIRRA KADEM BASTI
YURT GENELİNDE GÖÇ OPERASYONU
Aksaray Eskil’de otomobil şarampole takla attı: 3 yaralı
Kartepe’de Teleferik Hattında Sefer Yapan Otobüs Şarampole Yuvarlandı