Dereye düşen buzağı için seferber oldular

Ardahan'da Alabalık deresine düşen buzağı için AFAD ekipleri seferber oldu.

Ardahan'da Alabalık deresine düşen buzağı için AFAD ekipleri seferber oldu.

Ardahan'da merada otlayan küçük buzağı, dengesini kaybetmesi üzerine bir anda meranın yanında bulunan dereye düştü. Suya kapılan buzağı, vatandaş ve AFAD ekiplerinin zorlu mücadelesiyle çıkarıldı.

Merada hayvanlarını otlatan Tuncay Yıldız'a ait bir buzağı dereye düştü. Yıldız, kendi imkanlarıyla buzağıyı çıkaramayınca 112 Çağrı Merkezinden yardım istedi. Bölgeye gelen AFAD ekipleri, Yeni Mahalle Kars Köprüsü mevkiine halat bağlayarak hayvanı çıkarttı. Boğulmaktan sonra anda kurtarılan buzağı sahibine teslim edildi.

Buzağının sahibi Tuncay Yıldız, ekiplere teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İstanbul Levent’teki çatışmaya ilişkin gözaltı sayısı 12’ye yükseldi
"Orijinal" Raporlu Araç Kamyonet Çıktı!
Ankara'da Kanlı Kavga: Önce Sevgilisini Öldürdü, Sonra Canına Kıydı!
Polis yeleği giyip akrobasi yaptı
Cezaevinden izinli çıktı, ailesinin yanında kendini ateşe verdi