Derbent-Başarakavak yolu genişliyor

Derbentliler’in yıllardır genişletilmesini beklediği 13 kilometrelik Derbent-Başarakavak yolunun genişletilme çalışmaları Köy Hizmetleri ekiplerinin titiz çalışmalarıyla aralıksız sürüyor.

Derbent-Başarakavak yolu genişletme çalışmaları başladı.


Derbentliler’in yıllardır genişletilmesini beklediği 13 kilometrelik Derbent-Başarakavak yolunun genişletilme çalışmaları Köy Hizmetleri ekiplerinin titiz çalışmalarıyla aralıksız sürüyor.


Konu hakkında açıklama yapan Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, “Bilindiği üzere Derbent-Başarakavak yolumuz iki aracın zor geçtiği bir yoldu. Yaptığımız görüşmeler sonucunda bu yolun genişletilme kararı verildi ve bunun üzerine kış ayı olmasına rağmen Köy Hizmetlerinden bir ekip görevlendirilerek bu yolun genişletilme çalışmalarına start verildi. Bu çalışmalarda tüm Derbentliler üstüne düşen görevleri seve seve yapmaları bizleri sevindiriyor. Başarakavak yolunun genişletilme çalışmasının başlatılmasında emeği geçenlere Derbent halkı adına teşekkür ediyorum. Genişletilme çalışmasını ardından inşallah önümüzdeki baha ayında da asfaltlanma çalışmasını başlatacağız.” dedi.


Köy Hizmetleri ekibi görevlisi Halit Kızdemir de “Derbent –Başarakavak yolunun genişletilme çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen Derbent Kaymakamlığı’na ve Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar olmak üzere tüm ekibine arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi. Memleket


 

İlçeler Haberleri

Beyşehir'de "Gazze Ölüyor, Ayağa Kalk" Temalı Yürüyüş Gerçekleşti
Karapınar'da apartman yangını