Depremzedenin ekmeği Mehmetçikten

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası kurulan sahra fırınlarında Mehmetçik aralıksız olarak ekmek yapımına devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası kurulan sahra fırınlarında Mehmetçik aralıksız olarak ekmek yapımına devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda: "Bingöl'de konuşlu 49'uncu Komando Tugayımız Kahramanmaraş'taki seyyar sahra fırınında aralıksız olarak ekmek yapımına ve vatandaşlarımıza dağıtmaya devam ediyor" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa'daki Gurbetçiler İçin Türksat 4A Rehberi! Almanya, Avusturya ve Hollanda İçin Frekans Ayarları
Türksat Frekans Değişikliği: Çanak Anten Ayarı Nasıl Yapılır? Anten Yönü Değişecek mi?
Ukrayna’dan Savaş Çakar’ın ailesine tepki çeken mesaj: Hak ettiğini aldı
5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia