Depremzede çocuklara yüzme eğitimi

Düzce'ye deprem bölgesinden gelen ailelerin çocukları Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yüzme eğitimi alıyor.

Düzce'ye deprem bölgesinden gelen ailelerin çocukları Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yüzme eğitimi alıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle aileleriyle Düzce'ye gelen depremzede vatandaşlara yönelik Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından etkinlikler yapılmaya devam ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi dahilinde Zahidül Kevseri Yurdu'nda kalan depremzede çocuklara yüzme eğitimi veriliyor.

Depremzede çocukların ilk yüzme eğitimini Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı yakından takip etti. Çocuklara mayo, havlu, bone ve terlik hediye eden İsa Yazıcı, çocuklarla yakından ilgilendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türkiye - İtalya maçının hakemi belli oldu
Milli takım kariyerini noktalayan kaleci Mert Günok’a veda
Türkiye Fransa'ya tek golle yenildi
A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarını tamamladı
Fransa Milli Takımı Kocaeli’de