Depremin ardından oluşan yarıklar böyle görüntülendi

Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından, toprakta oluşan yarıklar korkuttu.

Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından, toprakta oluşan yarıklar korkuttu.

Düzce'de dün sabaha karşı meydana gelen büyük depremin ardından çok sayıda binada hasar meydana geldi. Vatandaşlar ise geceyi sokakta geçirdi. Kurulan çadırkentlerde, spor salonları ve parklarda sabahlayan vatandaşların bir kısmı bu geceyi de sokakta geçireceğini söyledi.

Depremin etkili olduğu yerlerden birisi ise Düzce merkeze bağlı Yayakbaşı Köyü oldu. Toprakta geniş yarıklar oluştu. Ortaya çıkan görüntü ise görenleri şaşkına çevirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Türkiye'nin 506'ncı kuş türü Manavgat'ta görüntülendi
Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı