Depremin 122. saatinde 34 yaşındaki Ergin Güzeloğlu enkazdan sağ olarak çıkarıldı

Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına devam eden ekipler, depremin 122. saatinde 34 yaşındaki Ergin Güzeloğlu'nu enkazdan sağ olarak çıkardı.

Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına devam eden ekipler, depremin 122. saatinde 34 yaşındaki Ergin Güzeloğlu'nu enkazdan sağ olarak çıkardı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına destek veren İstanbul İtfaiyesi ekipleri, depremin 122. saatinde 34 yaşındaki Ergin Güzeloğlu'nu Hatay Merkez'de bulunan enkazdan sağ olarak kurtardı.

İlk müdahalesi yapılan Ergin Güzeloğlu, daha sonra sağlık ekiplerine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TESK SEÇİMİNDE FLAŞ GELİŞME
Turistik Karaelmas Ekspresi yeniden raylarla buluşuyor
İnşaat atıkları yeni yapıların hammaddesi olabilir
ASRİAD Konya Heyeti Bursa'daki Bayrak Değişimine Katıldı
3 İsmi İşaret Etti! Kurtlar Vadisi Neyi Biliyordu?