Depremi Önceden Hisseden Adam!

Deprem, sel, kasırga gibi doğal afetleri öncesinde hissettiğini söyleyen Kadir Kapıcı.

 Deprem, sel, kasırga gibi doğal afetleri öncesinde hissettiğini söyleyen Kadir Kapıcı.

Kadir Kapıcı; 11.11.1966 Konya  doğumlu. Deprem ve doğal afetlerle alakalı bir öngörü yeteneğinin olduğunu ilk olarak  10 sene önce beden rahatsızlığı şikayeti ile doktora gittiğinde anlamaya başlıyor. Kalbinde çarpıntı ve bedeninde ağrılarla gittiği hastanelerden yapılan tüm testlere rağmen bir sonuç alınamıyor bir sonuç elde edemiyor hastalığıyla alakalı herhangi bir teşhis konulamıyor. Sonraki süreçte karşılaştığı bazı yazılarda kuantum ve parapsikoloji terimleri ile karşılaşıp kendindeki ağrıların sebebinin bu olacağını düşünmeye başlıyor. Kendini dinlemeye başladıktan sonra 4 ve üzeri şiddetli depremler olacağı zaman kalbinde bir sıkışma kemiklerinde bir ağrı olduğunu söyleyen Kapıcı yıllarca kendini dinlediğini ve yaptığı karşılaştırmalar sonucu bundan emin olduğunu söylüyor. O günlerden sonra kendini daha çok dinlemeye başlayan Kadir Kapıcı kasırga, sel felaketleri ve  yanardağ patlamalarında da hissiyatlarının başladığını ve bunların doğru olduğuna işaret ediyor.  Bu  olayların her birinde vücudunda farklı değişiklikler olduğunu da ifade ediyor. Örneğin deprem hissettiğinde kalp çarpıntısı, yanardağ patlaması olayında gözlerinde karıncalanma olması gibi farklılıklar yaşadığını iddia ediyor. Topluma mal olmuş ve o kişi hakkında fazla konuşulan toplumsal etki yaratan ölümlerde ve ceset bulunmasında de içine cesedin yeriyle alakalı farklılıklar olduğunu öne sürüyor.

Parapsikoloji yöntemi ile bunları hissettiğini söyleyen Kapıcı tahminlerinin bir çoğunun tuttuğunu ve bunlar üzerinden onlarca örnekler gösterebileceğini açıkladı.

Bu durumlar ile alakalı olarak insanları kendi ulaşabildiğince bilgilendirmek adına sosyal medya uygulaması Facebook kullandığını da belirtiyor.

İzmir de 30 Ekimde yaşanılan 6,8 büyüklüğündeki depremi 15 Ekim tarihinde Facebook hesabında paylaştığını ve bunun gibi daha bir çok depremi de yazdığını belirtiyor. Geçtiğimiz günlerde Konya’da meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem hakkında tahminleri olduğunu sosyal medya hesabından gösteriyor.

Son olarak geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 7.1 büyüklüğünde Japonya’da meydana gelen depremi de hissettiğini söyleyen Kadir Kapıcı doğal afetlerle alakalı tüm hissettiklerini sosyal medya hesabına yüklediğini belirtiyor. Daha sonra kanıtlarını da paylaştığını ekliyor.

Yaptığı işin kahinlik gibi bir durum olmadığını insanların genelde kendisini bu konuda yanlış anladığını da belirtiyor.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.