Depremde hasar gören caminin minaresi kontrollü şekilde yıkıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki Zeynel Camii'nin minaresinin yıkımı, kontrollü bir şekilde yapıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki Zeynel Camii'nin minaresinin yıkımı, kontrollü bir şekilde yapıldı.

Kahta Kaymakamlığı tarafından, 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ilçede hasar gören yapıların tespit çalışmaları sürüyor. Depremden etkilenen Zeynel Camii'nin minaresi, iş makineleri ile yapılan geniş güvenlik önlemleri ile yıkıldı. Cami çevresinde güvenlik tedbirleri alan ekipler, yıkımı sorunsuz şekilde gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kayıp şahıs burada bulundu
Uşak'ta tutuklu sayısı 16 oldu
HAKİMDEN DERS GİBİ KARAR
Murat Övüç'e Başörtüsü Videosu Nedeniyle Hapis Cezası: İndirim Uygulanmadı!
Özel gereksinimli çocuğunu darp eden o baba gözaltında