Deprem Oldu Sandılar: 7 Katlı Bina Korna Sesiyle Yıkıldı

İskenderun'da 7 katlı bir binanın yıkım anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Korna sesiyle gerçekleştirilen yıkım, vatandaşlara deprem etkisi yaşattı.

Hatay'da asrın felaketinde yerle bir olan binaların yıkımında sona yaklaşıldı. İskenderun ilçesi Nardüzü Mahallesi'nde yıkım ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahallede 7 katlı bir bina, iş makinası operatörünün profesyonel çalışması sonucu korna sesiyle yıkıldı. Bu yıkım anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve vatandaşlara büyük bir tedirginlik yaşattı. Yıkım sırasında oluşan sarsıntı, 6 Şubat gecesini tekrar hatırlattı.

"Deprem Korkusu Yaşadım"

Bina yıkımı esnasında deprem korkusu yaşadığını belirten 60 yaşındaki Semire Özer, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Bir şey hissetmedim ama korna çalması daha iyi oldu en azından çocuklar korkmasın diye yaptı operatör. Çocuklar böyle gelin çeyiz almaya gelindi gibi hissetti. Tabii ki bazı insanlar hissetmişler, yer altında bir ses çıkmış ve deprem olduğunu düşünenler olmuş. Komşulara, bina yıkıldı çocuklar korkmasın diye bu kornayı böyle yaptılar herkes sakin olması gerektiğini söyledim. Biraz böyle panik oldum, tabii ki korktuk. Bina böyle çökünce gerçekten deprem gözümün önüne geldi ve panik oldum. Öyle böyle bir korkuyu değil yani."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

İznik Gölü küçülüyor: Cargill’in su kullanımı yeniden gündemde
Kuraklığın en net görüntüsü: Eski köy evleri ortaya çıktı
TUSAŞ şehitleri anısına binlerce fidan toprakla buluştu
İŞTE DON VE KURAKLIĞIN BİLANÇOSU
Kuraklık, zeytinyağını da kuruttu