Deprem bölgesine giden tır kaza yaptı: 2 yaralı

Deprem bölgesine yardım götüren tır Mersin'in Tarsus ilçesi Çamalan bölgesinde kaza yaptı.

Deprem bölgesine yardım götüren tır Mersin'in Tarsus ilçesi Çamalan bölgesinde kaza yaptı.

Alınan bilgiye göre, sürücüsü belirlenemeyen 45 AHL 621 çekici plakalı tır depremin yaşandığı Hatay bölgesine yardım malzemesi götürürken, Pozantı-Tarsus istikameti Çamalan bölgesinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Yoldan da çıkan tır, yan yola devrildi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye arama kurtarma ekipleri, araç içinde bulunan Kenan Ertek ile Sinan Karahan'ı yaralı olarak çıkartarak sağlık ekiplerine teslim ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Aracının kontrolünü kaybeden sürücü terör estirdi
Sosyal medyadan uyuşturucuya özendirenlere operasyon
Memur yapma vaadiyle vatandaşları dolandıran 4 kişi tutuklandı
EŞİNİN BAŞINDA GÖZYAŞLARIYLA BEKLEDİ
Adliyede boşanma davası gerginliği: Silahla ateş açıldı