Depodaki ürünleri sattığı iddia edilen çalışan tutuklandı

Denizli'de jeotermal kuyu kazma işinde kullanılan, tanesi 6 bin dolar değerindeki 40 elmas matkap ucunu çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şirketin depo sorumlusu tutuklandı

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Sarayköy ilçesindeki bir jeotermal enerji şirketinin depo sorumlusu, sondaj için kullanılan 240 bin dolar değerindeki matkap uçlarını çaldığı gerekçesiyle tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Sarayköy'de faaliyet gösteren şirketin yetkilileri depoda yaptıkları kontrollerde, sondaj için kullanılan ve tanesi 6 bin dolar olan 40 elmas matkap ucunun kayıp olduğunu fark ederek durumu jandarmaya bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan ve çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen jandarma, olayın şüphelisinin şirketin depo sorumlusu M.O. olduğunu tespit etti.

Çaldığı matkap uçlarının tanesini başka şirketlere 10 bin liradan sattığı belirlenen M.O, gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Gündem Haberleri

Yazar İlhami Işık Sosyal Medyadan Helallik İstedi: "Bu Bir Vasiyettir"
Ünlülerin İyilik Yarışı Adliyede Bitti: Eski Paylaşımlar Yeniden Gündemde
Konya-Bursa hızlı tren bağlantısında geri sayım başladı
GERİ DÖNÜŞÜMDE YENİ TEHLİKE
Mehmetçikten Filenin Sultanları’na tebrik