Depoda Silahlı Dehşet: Genç Avukat Hatice Kocaefe Hayatını Kaybetti

Bursa’nın Gürsu ilçesinde bir depoya düzenlenen silahlı saldırıda, kurşunların hedefi olan avukat Hatice Kocaefe hayatını kaybederken, kız kardeşi yaralandı.

Bursa’nın Gürsu ilçesi, akşam saatlerinde kan donduran bir saldırıya sahne oldu. Ağaköy Mahallesi'nde bulunan bir depoda, baba ve iki kızının bulunduğu sırada dışarıdan gelen bir araçtan kurşun yağdırıldı. Saldırı sırasında depoda bulunan kardeşlerden Elif Ç. dizinden yaralanırken, ağır yaralanan avukat Hatice Kocaefe hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti

İlk belirlemelere göre olayın, taraflar arasındaki bir alacak-verecek meselesinden kaynaklanan husumet nedeniyle gerçekleştirildiği öne sürüldü. Saldırganların hedef gözetmeksizin ateş açtığı depoda, genç avukatın hayatını kaybetmesi hukuk camiasında ve bölgede büyük üzüntü yarattı. Yaralı Elif Ç.'nin tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Jandarma Ekipleri Firari Saldırganların Peşinde

Olayın ardından kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan timler, saldırının düzenlendiği aracın rotasını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Cinayetle ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Alkollü yakalandı polise hakaretten gözaltına alındı
Bu sürüş pahalıya patladı! Tam 700 bin TL
Gölbaşı'nda kontrolü kaybeden araç takla attı: 1 ölü, 2 yaralı
Doğalgaz çalışmasında havan topu mermisi bulundu
75 ildeki narkotik operasyonlarında bin 319 şüpheli gözaltına alındı