Denizli'deki terör operasyonu

Sosyal medyada PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında HDP il yöneticisinin de bulunduğu 8 şüpheli adliyeye sevk edildi

DENİZLİ (AA) - Denizli'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında HDP il yöneticisinin de bulunduğu 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının, sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK'nın propagandası yaptığı ve bölücü mahiyette paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheli, Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, 15 Şubat'ta düzenlenen operasyonda aralarında HDP Denizli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Ö.Ç ile eski ÖDP ve HDP yöneticisi N.E'nin de bulunduğu 8 kişi gözaltına alınmıştı.


AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü