Denizli'de kaza geçiren polis memuru şehit oldu

Merkezefendi ilçesinde Yunus timinde görevli polisin kullandığı motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 polis şehit oldu, 2 kişi yaralandı

DENİZLİ (AA) - Merkezefendi ilçesinde Yunus timinde görevli polisin kullandığı motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 polis şehit oldu, 2 kişi yaralandı.

Alınan biliye göre, Yunus timlerinde görevli polis memuru Mahmut Sarıtaş'ın (30) kullandığı motosiklet, Hasan Gönüllü Bulvarı'ndan Bereketli istikametine giderken S.A. (30) idaresindeki 20 B 2889 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada polis memuru Mahmut Sarıtaş ile otomobil sürücüsü S.A. ve otomobildeki M.A. yaralandı. Servergazi Devlet Hastanesine kaldırılan Sarıtaş, müdahalelere rağmen şehit oldu.

Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Evli ve 3,5 yaşında oğlu olan şehit polis memuru Sarıtaş'ın, Denizli Emniyet Müdürlüğünde düzenlenecek törenden sonra Manisa Salihli'de toprağa verileceği belirtildi.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE