Denizli'de kaçak sigara operasyonu

İş yerlerinde kaçak sigara ve izinsiz tütün ürünleri satan 93 kişi gözaltına alındı

DENİZLİ (AA) - Denizli'de kaçak sigara ve tütün ürünleri satanlara yönelik operasyonda 93 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, kaçak sigara ve tütün satışı yapıldığı ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezi ve ilçelerde bazı iş yerlerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda kaçak sigara, puro, nargile, pipo ve açıkta kıyılmış izinsiz tütün satışı yaptıkları tespit edilen 93 şüpheli, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alındı.

İş yerlerindeki arama ve incelemelerde, belgeleri eksik olan ve kaçak yollarla piyasaya sunulmak istenen 595 kilogram kıyılmış tütün, 800 bin makaron, 3 bin paket kaçak sigara, 2 bin paket nargile tütünü, 2 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü.

AA

Gündem Haberleri

Osmanlı ve Selçuklu Parkı’nda kapsamlı bakım ve onarım çalışması
15 ton bozulmuş etin piyasaya sürülmesi engellendi
Palamutta bereket, kilosu 100 TL’ye düştü
Kaçak Piercing Skandalında Yeni Gelişme: İşletme İnceleniyor
Rüzgar türbini kanatları için trafik durduruldu