Denizli’de hava sıcaklıkları 4 ila 7 derece artacak

DENİZLİ (İHA) – Denizli'de hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği bildirildi.

DENİZLİ (İHA) – Denizli'de hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; halen bölgede yer alan Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, bu hafta boyunca etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının, önümüzdeki hafta başına kadar bölgemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Önümüzdeki günlerde bölgedeki il merkezlerinde beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının Afyonkarahisar'da 34-36, Denizli'de 39-41 ve Uşak'ta ise 37-39 derece aralığında oluşması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI