Denizli’de hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerine çıkıyor

Denizli'de hafta ortasından itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkarak, 43 dereceleri göreceği bildirildi.

Denizli'de hafta ortasından itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkarak, 43 dereceleri göreceği bildirildi.

Meteoroloji 5. Bölge Afyonkarahisar Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; halen mevsim normalleri civarında seyreden sıcaklıkların, bu hafta ortasından itibaren Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak'ta mevsim normalinin üzerine çıkacağını açıkladı. 1 Ağustos ve 6 Ağustos tarihleri arasında 2 ila 4 derece daha artması beklenen sıcaklıklar nedeniyle, günün en sıcak aman dilimleri olan 11.00 - 16.00 saatleri arasında kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların daha tedbirli olmaları istendi.

Yapılan açıklamada hava sıcaklıklarının Denizli'de 39 ila 43, Afyonkarahisar'da 32 ile 37, Uşak'ta ise 33 ile 37 derece arasında olacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR
Yazın kurumak üzereydi, Uludağ’ın karlarıyla yeniden coştu