Denizli'de FETÖ/PDY operasyonu

Honaz ilçesinde örgüte "eleman kazandırdıkları" ve "finansal destek sağladıkları" iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Honaz ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 12 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında örgüte "eleman kazandırdıkları" ve "finansal destek sağladıkları" iddia edilen kişilere yönelik Honaz ilçesinde operasyon başlatıldı.

Operasyonda, örgütün "ilçe ablası", "para kasası" olarak tanımlanan kişiler ile AK Parti'nin ilçe başkanı Halit T, bir şirket ve bir dernek yöneticisinin de aralarında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı.

Ev ve iş yerlerinde yapılan aramada çok sayıda dokümana el konuldu.

Şüpheliler, Honaz İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

AA

Gündem Haberleri

TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?