Denizli'de FETÖ/PDY operasyonu

Kimse Yok Mu Derneğinin Ankara temsilcisi Tartılacı tutuklandı

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan Kimse Yok Mu Derneğinin Ankara temsilcisi Kudret Tartılacı tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, FETÖ soruşturması kapsamında aranan Tartılacı'nın, Denizli'de olduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekiplerin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Tartılacı, çıkartıldığı Denizli 1. Sulh Ceza Mahkemesinde tutuklandı.

Kudret Tartılacı'nın bir dönem Denizli'de de faaliyet gösterdiği, Van ve Kars ile ilgili Denizli'den toplanan yardımları organize ettiği, iş adamları ile diyalog kurduğu, örgüte maddi destek sağlanması konusunda koordinatörlük yaptığı iddia ediliyor.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?