Denizli'de cinayet: 1 ölü, 1 yaralı

Hurda fabrikasında bekçilik yapan kişi, tartıştığı Afganistan uyruklu işçilere ateş etti, biri öldü, diğeri yaralandı

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, hurda fabrikasında bekçilik yapan kişinin tartıştığı ve av tüfeğiyle üzerlerine ateş ettiği Afganistan uyruklu işçilerden biri öldü, diğeri yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yüreğil Mahallesi'ndeki hurda fabrikasında bekçilik yapan Şerif Ali Ö. (59) ile fabrikada işçi olarak çalışan Afganistan uyruklu 2 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Şerif Ali Ö, fabrikada bulundurduğu ruhsatsız av tüfeğiyle Afganistan uyruklu işçilere ateş etti.

Olayda başından yaralanan işçilerden biri olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan Zaynullah Zeynel ise ambulansla kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Ölen Afganistan uyruklu işçinin kimlik bilgilerine ulaşılmaya çalışılırken, cesedi ise otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şerif Ali Ö. ise jandarma ekiplerin tarafından gözaltına alındı.

AA

Gündem Haberleri

ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI
Gelinlerin Yeni Sağ Kolu: Gelin Koçluğu Dönemi Başladı!