Denizli bu kızları arıyor! Aleyna Altıner'in ardından Nadire Tanrıkulu da kayıplara karıştı

Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı Irgıllı Mahallesinde ailesi ile birlikte yaşayan 18 yaşındaki genç kız ortadan kayboldu.

Edinilen bilgiye göre; Çivril ilçesine bağlı Irgıllı Mahallesinde ailesi ile birlikte yaşayan 18 yaşındaki Nadire Tanrıkulu ismindeki genç kız, sabah saatlerinde ailesi uyurken bir şey demeden evden çıktı ve bindiği minibüs ile Denizli Otogarına geldi.

Genç kızdan bu andan itibaren haber alınamadı. Ailesi, genç kızın yerini bilen veya görenlerin jandarma ya da polise bildirmesini istedi.

Denizli'de dünden bu yana kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Aleyna Altıner'in ardından 18 yaşındaki genç kız Nadire de her yerde aranıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ALTINAPA BARAJI'NDA ACI OLAY
YHT hattında korkutan çalılık yangını
Isparta'da Çiftçilerin Kabusu Olmuştu: Faili Meçhul 3 Hırsızlık Olayında Flaş Gelişme!
Tozlu raflardan çıkarılan 638 dosya: 3 ayda 28 faili meçhul cinayet aydınlatıldı
KARŞI ŞERİDE GEÇTİ ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ