Denizlerde rüzgar uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından Bodrum-Kaş arasında denizlerde rüzgar uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından Bodrum-Kaş arasında denizlerde rüzgar uyarısı yapıldı.

Yapılan uyarıda, "Son değerlendirmelere göre; denizlerde rüzgarın, 28 Nisan Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Bodrum-Kaş arasında batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde (50-75 km/saat) esmesi bekleniyor. Fırtına etkisini 29 NisanCumartesi günü akşam saatlerinde kaybedecektir. Başta balıkçılar ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan