Denizin taştığı İskenderun’da son durum görüntülendi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde lodos kaynaklı dün gece deniz suyu taştı. Bölgedeki son durum gündüz gözüyle görüntülendi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde lodos kaynaklı dün gece deniz suyu taştı. Bölgedeki son durum gündüz gözüyle görüntülendi.

İskenderun'da dün gece deniz suyu taştı. İskenderun Körfezi'nde saat 23.49'da meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremin ardından dikkat çeken deniz taşması vatandaşları ilk başta tedirgin etti. Daha sonra kaymakamlık tarafından deniz taşmasının lodos kaynaklı gerçekleştiğinin ifade edilmesi vatandaşları bir nebze rahatlattı. Gün içinde görüntülenen bölgede bazı sokaklara kadar gelen deniz suyu dikkat çekti.

Balıkçı barınağının depremde hasar aldığını belirten balıkçılar da yer yerinden oynadığını, kendilerinin de aileleri ve teknelerini kurtarmak zorunda oldukları için şaşırdıklarını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Vicdanları yaralayan olay
Ormanda yollarını kaybettiler, ekipler kurtardı
Böcek ailesinin ölümüne ilişkin davanın görülmesine başlandı
Sezon yaklaşırken Antalya'da eş zamanlı denetim
Sosyal Medya Çılgınlığı Sınır Tanımadı: Cinayete Teşebbüse Hediye Yağdırdılar!