Denize giren çocuk kayboldu

Arnavutköy'de serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğu, aramalara rağmen bulunamadı

İSTANBUL (AA) - Arnavutköy'de serinlemek için denize giren kız çocuğu, dalgalara kapılarak kayboldu.

Alınan bilgiye göre, aileleriyle piknik yapmak için Karaburun Sahili'ne giden 3 çocuk, serinlemek için denize girdi.

Kısa süre sonra dalgalara kapılan çocuklardan 2'si, bağrışmaları duyan yakınları ve çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı, 14 yaşındaki Edanur Erol ise akıntıyla sürüklenerek denizde kayboldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı dalgıç ekipleri, bölgede arama çalışması yaptı. Yaklaşık 6 saatlik aramaya rağmen çocuğa ulaşılamaması üzerine, çalışmalara ara verildi.

Edanur Erol'un yakınlarının olay yerindeki bekleyişi sürerken, arama çalışmalarının sabah yeniden başlayacağı belirtildi.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı