Denizdeki mayın sanılan cisim çöp poşeti çıktı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Filyos beldesinde denizde bir cisim gören vatandaşlar, mayın korkusu ile ekiplere haber verdi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Filyos beldesinde denizde bir cisim gören vatandaşlar, mayın korkusu ile ekiplere haber verdi. Cismin çöp dolu poşet olduğu ortaya çıktı.

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Filyos Sahili'nde meydana geldi. Denizde bir cisim görerek mayın olduğunu sanan vatandaşlar, durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Denizdeki büyük siyah cisim, karaya çıkarılınca belli oldu. Mayın zannedilen cismin çöp dolu bir poşet olduğu belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KAYA ÇİFTİ İFADE VERECEK
Şehit polis memuru Ahmet Türkoğlu için Ankara'da tören
Belediyenin rüşvet pazarlığı görüntüleri ortaya çıktı
Şehit annesini "terör örgütü" yalanıyla 435 bin lira dolandırdılar
Polis memurunu şehit eden şüphelilerin suç dosyası kabarık çıktı