Denizde Korkunç Kaza: Big Mable Aktivitesi Ölümle Sonuçlandı

Alanya'nın Okurcalar Mahallesi'nde su sporları sırasında yaşanan talihsiz kazada, Cennet Aslan isimli kadın, "Big Mable" aktivitesi sırasında denize düştü ve bir parasailing teknesinin üzerinden geçmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, Antalya'nın Alanya ilçesi Okurcalar Mahallesi açıklarında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. 36 yaşındaki Cennet Aslan, "Big Mable" adı verilen ve bir sürat teknesi tarafından çekilen şişme botla su sporu yapıyordu. Ancak teknenin manevrası sırasında Aslan dengesini kaybederek denize düştü.

Parasailing Teknesi Üzerinden Geçti

Denize düşen Aslan, o esnada farklı bir su sporuna ait parasailing teknesi tarafından fark edilmedi ve tekne, talihsiz kadının üzerinden geçti. Olayın ardından çevrede bulunanlar hemen durumu yetkililere bildirdi. Alanya Sahil Güvenlik Komutanlığı, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Cennet Aslan Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Ekiplerin yaptığı incelemeler sonucunda Cennet Aslan’ın denizden çıkarıldığı ve tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Aslan'ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

JASAT sahada: Karaman’da aranan 39 kişi yakalandı
SIFIR ELEKTRİKLİ ARAÇ 6 AYDIR SERVİSTE
Pizza zincirinin iki şubesi kundaklandı
SIKIŞAN BALATA KAMYONUN LASTİĞİNİ YAKTI
Murat Övüç Hakim Karşısına Çıktı: Tutukluluğu Devam Etti