Deniz ulaşımında bayram hareketliliği başladı

İstanbul Deniz Otobüsleri'nde yoğunluk yaşanırken sefer sayıları artırıldı

BALIKESİR (AA) - İstanbul'da yaşayıp, Kurban Bayramı tatilini İzmir ve Edremit Körfezi bölgesinde geçirmek isteyenler, Yenikapı-Bandırma seferi yapan İstanbul Deniz Otobüsleri'nde yoğunluğa neden oldu.

Bandırma Feribot İskelesi'nde bayram yoğunluğu şimdiden gözlenirken, İDO'nun 9 günlük tatil süresince ek seferler düzenleyeceği öğrenildi.

İDO, normalde 4 olan günlük karşılıklı seferini, yaşanan yoğunluk üzerine, 9-10-11 Eylül'de İstanbul (Yenikapı) ile Balıkesir (Bandırma) arasında karşılıklı toplamda 36'ya çıkardı. Ayrıca Yenikapı-Bandırma arasında 10 deniz otobüsü seferi de gerçekleşecek.

Bu seferlerde İstanbul'dan Balıkesir'e 3 bin 600 araç ile 20 bin yolcu taşınacak.

Aynı zamanda emniyet birimleri de Bandırma İDO iskelesinde gemilerin geliş ve kalkışlarında güvenlik önlemlerini artırdı.

AA

Gündem Haberleri

Trump Benim Babam Diyen Ankaralı Kadın DNA Testi İstiyor
Kamu Kreşlerinde Yeni Dönem: Standartlar Belirlendi
AYAKTA UYUYORMUŞUZ
KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ