Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personeline FETÖ operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle Deniz Kuvvetleri Komutanlığından hakkında gözaltı kararı verdiği 12'si aktif görevde 30 kişiden 15'i gözaltına alındı

 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle Deniz Kuvvetleri Komutanlığından hakkında gözaltı kararı verdiği 12'si aktif görevde 30 kişiden 15'i gözaltına alındı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, örgütün mahrem imamlarıyla ankesörlü ve kontörlü büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve örgütle irtibatlı oldukları gerekçesiyle 4 albay, 3 yarbay, 2 binbaşı, 7 yüzbaşı, 5 üsteğmen, 3 teğmen, 6 astsubay olmak üzere toplam 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerden 15'i Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğünce ekiplerince gözaltına alındı.

Bu kapsamda, gözaltına alınan şüphelilerin 12'sinin aktif görevde olduğu, diğerleri hakkında soruşturma nedeniyle idari işlem uygulandığı belirtildi.

Gündem Haberleri

Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı
Gümrükte Kırılan Eserler Beyan Dışı Çıktı
Dinar'da 4.1 Büyüklüğünde Depremin Ardından Son Durum
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı
30 Yılda Vaatler Arttı, Atmosferdeki Karbon Yoğunluğu Yüzde 18 Büyüdü