Demokrasi ve Şehitler Mitingi hazırlıkları

Mersin'de belediye otobüsleri yarın tüm gün ücretsiz olacak

MERSİN (AA) - Mersin'de, yarın İstanbul'da yapılacak "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin tüm gün ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenecek olan "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılmak isteyen vatandaşların, Erdemli, Silifke, Tarsus, Mezitli, Yenişehir, Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hizmet veren belediye otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabileceği belirtildi.

Saat 17.00'de başlayacak miting dolayısıyla belediyenin 163 otobüs ve 326 personelle gün boyu ücretsiz olarak hizmet vereceği aktarılan açıklamada, İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nin de yurt genelinde olduğu gibi Mersin'de de Cumhuriyet Alanı'nda kurulacak dev ekranlardan canlı olarak izleneceği kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi
İlginç sahur geleneği: Davul yerine “Pilava pilava”
PLAZA CAMLARINDAN GÖRÜNEN KIYAMET
SALDIRILARI DURDURUN