Demirel'in "fötr"leri hazır

SDÜ Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezinde, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölümünün birinci yılı anısına seramikten üretilen fötr şapkalar hazırlandı

ISPARTA (AA) - Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölümünün birinci yılında dağıtılmak üzere seramikten hazırlanan 3 bin fötr şapka, tamamlandı.

Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serap Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, 17 Haziran'da geçen yıl hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in ölümünün birinci yılı olduğunu hatırlattı.

Demirel'in ölüm yılında çeşitli etkinlikler düzenleneceğini dile getiren Ünal, bu kapsamda Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezinde de 3 ay önce Demirel ile özleşmiş fötr şapkayı seramikten üretmeye başladıklarını kaydetti.

Şu anda üretimi tamamladıklarını ve 3 bin fötr şapkanın hazır hale geldiğini ifade eden Ünal, şapkaların Demirel için düzenlenecek anma programında dağıtılacağını sözlerine ekledi.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu