"Deliha 2"nin çekimleri tamamlandı

Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Gupse Özay'ın yanı sıra Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Aksel Bonfil, Eda Ece, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem, Akınözü ve Mert Öner yer alıyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de ilk kez bir kadın komedi oyuncusunun, yazdığı karakteri beyaz perdeye taşıdığı "Deliha" adlı filmin ikinci halkasının, 19 Ocak 2018 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, "Deliha" ve "Görümce" filmlerinin senaristliğini ve başrolünü üstlenen Gupse Özay'ın bu defa yönetmen koltuğuna da oturduğu "Deliha 2" adlı filmin çekimleri Muğla Köyceğiz'de tamamlandı.

Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Özay'ın yanı sıra Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Aksel Bonfil, Eda Ece, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem, Akınözü ve Mert Öner yer alıyor.

Filmin yapımcılığını Necati Akpınar, görüntü yönetmenliğini ise Jean Paul Seresin gerçekleştirdi.

İlk filmde aşkın peşinden koşan Zeliha, ikinci filmde de kariyer yapmanın yollarını arıyor ve aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor.


AA

Kültür Sanat Haberleri

ALTIN PORTAKAL’DA ONUR ÖDÜLLERİ MENDERES SAMANCILAR VE TİLBE SARAN’A
Dünya Homeros’u konuşurken gözler İzmir’e çevrildi
İstanbul'un En Eski Tarihi Mirası Otlar Arasında Kaldı
Konya'ya ünlü yağacak! Eypio, Emre Fel, Derya Uluğ, Semicenk konserleri başlıyor
Antalya'da Nostalji Tramvayı Seferleri Geçici Olarak Durduruldu