Davutoğlu, Barzani ile telefonda görüştü

Başbakan Davutoğlu'nu telefonla arayan IKBY Başbakanı Barzani, Ankara'daki terör saldırısını kınayarak Türkiye ile tam dayanışma içerisinde olduklarını ifade etti

ANKARA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu telefonla arayan Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, Ankara'daki terör saldırısını kınayarak, Türkiye ile tam dayanışma içerisinde olduklarını ifade etti.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu ve Barzani bugün telefonda görüştü.

Barzani, görüşmede Ankara’daki menfur terör saldırısını kınadıklarını, Türkiye ile tam dayanışma içerisinde olduklarını ifade etti.

Başbakan Davutoğlu da Barzani’ye teşekkür ederek, Ankara'daki terör saldırısının sadece Türkiye’ye değil aynı zamanda IKBY’ye de yönelik olduğunu, Türkiye’nin terörizmle mücadelesini kararlılıkla devam ettireceğini, bu çerçevede, IKBY ile başta PKK olmak üzere terörizmle mücadeledeki işbirliğini sürdüreceklerini vurguladı.

Davutoğlu ve Barzani, görüşmede bölgesel gelişmeleri de ele aldı.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?