Davos Erdoğan'ın ayağına geliyor

Başbakan Erdoğan'ın 2009'dan sonra gitmediği Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu toplantıları artık her yıl İstanbul'da da yapılacak.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 'One Minute' çıkışı sonrasında gündeme oturan Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu toplantıları artık her yıl İstanbul'da yapılacak.

Cüneyd Zapsu Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyd Zapsu, CNBC-e'de yaptığı açıklamada, Davos'u düzenleyen Dünya Ekonomik Forumu'nun her yıl İstanbul'a geleceğini, gelecek yılki toplantının 19-22 Haziran'da yapılacağını açıkladı.

Zapsu, "Aynı Davos'taki gibi Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya'yı birleştiren tek toplantı olacak. Sürekli toplantı yapılan bir diğer ülke Çin" dedi.

Erdoğan, 2009'daki Davos toplantılarında İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'le katıldığı bir paneli terk ederek "Daha da Davos'a gelmem" demişti.

Politika Haberleri

GÜNEYDEN GELEN KONYA'YA GİRMEYECEK
YURT DIŞINDAN 714 SUÇLU İADE EDİLDİ
Milli Elektrikli Trende Seri Üretim Başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları
Hazar Denizi'nde 12 asker şehit oldu: Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı