Datça açıklarında art arda depremler!

AFAD son dakika deprem verilerine göre Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 00.12'de 4.2, 00:15'te 3.3, 00.21'de 2,7 00.22'de 2.4, 00.30'da ise 2.6 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 00.12'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 8.92 KM.

4.2 büyüklüğünde hissedilen depremin ardından yine Datça açıklarında 00:15'te 3.3, 00.21'de 2,7 00.22'de 2.4, 00.30'da ise 2.6 büyüklüğünde 5 deprem daha yaşandı.

Bölgeden depremle herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Dilek İmamoğlu'nun kardeşi tutuklandı
EMNİYET MÜDÜRÜNDEN HAYAT KURTARAN HAMLE
Beşiktaş maçında düşerek can veren taraftara acı veda
Vapurdan denize atladı, çırpınınca vatandaşlar seferber oldu
Alev alan araç art arda patladı, mahalleli panik yaşadı