Darbeyi lanetledi, meydanları dolduranları kutladı

Darbe girişimini lanetleyen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdi ve meydanları dolduran vatandaşları kutladı.

Instagram hesabından açıklama yapan Şahan Gökbakar, “Türkiye’nin seçilmiş Cumhurbaşkanına, seçilmiş hükümetine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve 79 milyon vatandaşına yapılmaya çalışılan bu hain darbe teşebbüsünü lanetliyorum. Bu olay karsısında dimdik duran başta tüm devlet kademelerini, herkesi kutluyorum. Ülkesi için, vatan ve demokrasi savunması için sokaklara çıkan, tankların önüne gecen, meydanları dolduran tüm vatandaşlarımızı alınlarından öpüyor ve bu uğurda canını veren tüm sivil ve görevli şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

"BU HALKLA VE ÜLKEMLE GURUR DUYUYORUM"

Her karanlığın bir sabahı olduğunu ifade eden başarılı komedyen, “Ben de ülkemin acılardan uzak, mutluluk ve huzurun hakim olacağı güzel günlere kavuşmasını ve birlik içinde yarınlara huzurla yol almasını diliyorum. Bu halkın bir ferdi olarak; bu halkla ve ülkemle gurur duyuyorum...Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...Biz büyük bir aileyiz, biz Türkiye’yiz” ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri

Popstar Rıza Tamer Hayatını Kaybetti: Bodrum'dan Acı Haber Geldi!
Yaza düğün var! Zehra Çilingiroğlu “evet” dedi: Mürsel Kaya kimdir?
Doktor Başka Hayatta! Yayın da Artık Başka Hayatta
İbrahim Tatlıses Yoğun Bakıma Alındı! Ameliyat Gündemde
Tarihe aşkı katıp Muhteşem Yüzyıl'a rakip oluyor