Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Olling Adana'da

Svend Olling, Adana Valiliğinde terör saldırısının meydana geldiği yere siyah çelenk bırakıp, hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu- Büyükelçi Olling: "Terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olunması gerektiğini düşünüyorum"

ADANA (AA) - Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Svend Olling, "Terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olunması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Büyükelçi Olling, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek, şeref defterini imzaladı.

Olling, Demirtaş ile görüşmesinin ardından, 24 Kasım'da 2 kişinin hayatını kaybettiği 33 kişinin yaralandığı terör saldırısının gerçekleştiği Valilik otoparkına siyah çelenk bıraktı.

Patlamada yaşamını yitirenler için saygı duruşunda da bulunan Olling, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör saldırısı ve Aladağ'daki özel öğrenci yurdunda 12 kişinin öldüğü yangınla ilgili büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Her iki olay için de duygularını ifade etmek için Vali Demirtaş'ı ziyaret ettiğini ifade eden Olling, "Terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olunması gerektiğini düşünüyorum." dedi.





AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?