Dananın kafa darbesiyle yaralanan sahibi kurtarılamadı

İzmir'in Menderes ilçesinde 41 yaşındaki Suat Aydın, ahırında araca yüklemek istediği dananın kafa darbesiyle ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Aydın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Küner köyünde üzücü bir olay yaşandı. Köyde yaşayan 41 yaşındaki Suat Aydın, dün (27 Kasım 2025) ahırına girerek, araca yüklemeyi planladığı danasını hazırlamak istedi. Bu sırada hayvanın ani ve şiddetli kafa darbesine maruz kalan Aydın, darbenin etkisiyle yere düşerek ağır yaralandı.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Olayın hemen ardından durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından durumu ciddiyetini koruyan Aydın, ambulansla Menderes Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Buradaki ilk tedavinin ardından daha kapsamlı müdahale için İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Suat Aydın, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

İZMİR Haberleri

İzmir’de taksi plakası için ihale başvuruları devam ediyor
Halikarnas Balıkçısı Bergama Vapuru’nda anıldı
İzmir’in kültür-sanat faaliyetleri
İşi gücü bıraktı Meslek Fabrikası'nda nöbette
80 Yılın Rekoru Kırıldı: Barajlar Küllerinden Doğdu