Dakar Büyükelçisi Civaner, Cabo Verde Cumhurbaşkanına güven mektubunu sundu

Cabo Verde'ye akredite Nihat Civaner, Cumhurbaşkanı Jorge Carlos Fonseca tarafından kabul edildi

DAKAR (AA) - Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Nihat Civaner, akredite olduğu Batı Afrika ülkesi Cabo Verde'nin Cumhurbaşkanı Jorge Carlos Fonseca'ya güven mektubunu sundu.

Afrika kıtasının en batısında yer alan, "Yeşil Burun Adaları" olarak da bilinen Cabo Verde'nin Cumhurbaşkanı Fonseca, Büyükelçi Civaner'i başkent Praya'daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.

Samimi bir atmosferde geçtiği belirtilen görüşmede özellikle iki ülke ilişkilerinin ekonomik anlamda daha da geliştirilmesi imkanları ele alındı.

Ayrıca görüşmede, Türkiye ve Cabo Verde arasındaki karşılıklı ilişkilerin daha da ileri götürülmesi iradesi ortaya konuldu.

Birçok bakan ve üst düzey yetkililerin hazır bulunduğu kabulde Büyükelçi Civaner, Fonseca'ya güven mektubunu takdim etti.

AA

Gündem Haberleri

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımı Başlıyor! Başvuru Şartları Neler?
Kızıl Sakal’a Veda: Ünlü Şef Eren Kaşıkçı memleketinde toprağa verildi
Deste deste paralar yola saçıldı, trafik tamamen durdu
BAKKAL VE MARKETLER İADE NOKTASI OLUYOR
AKDENİZ VE EGE'DE SON DURUM NE?