Daha taksidi bitmedi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Eleme Turu’nda AZ Alkmaar ile oynanan maçta sakatlanan Alvaro Morata için resmi açıklama yaptı. MR sonucuna göre Morata’nın sol arka üst adale grubunda 2. derece strain tespit edildi ve tedavisine başlandı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde AZ Alkmaar ile oynanan deplasman maçında sakatlanan İspanyol golcü Alvaro Morata için detaylı bir bilgilendirme yaptı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Alvaro Morata’nın sponsor hastanemiz Medicana'da çekilen MR’ı sonucunda sol arka üst adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray, Morata’nın sahalara dönüş süresiyle ilgili kesin bir zaman verilmediğini belirterek, "Yoğun maç takvimi içerisinde oyuncumuzun klinik seyrine göre hareket edilecektir" dedi.

Morata’nın sakatlığı, Galatasaray’ın yoğun fikstürü öncesinde önemli bir eksik yaratırken, oyuncunun dönüş süreci dikkatle takip edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Konya'da o fotoğrafı çekene 30 bin lira ödül
Konya'da kupa sahibini buldu
SERDAL ADALI, SERGEN YALÇIN, CERNY VE AGBADOU, PFDK’YA SEVK EDİLDİ
Mircea Lucescu anısına saygı duruşunda bulunulacak
Konya'daki finallere katılacak sporcular belli oldu