Dağlık arazide kaçak kazı yaparken jandarmaya yakalandılar

Amasya'nın Suluova ilçesinde dağlık arazide kaçak kazı yapmaya çalışan 3 kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Amasya'nın Suluova ilçesinde dağlık arazide kaçak kazı yapmaya çalışan 3 kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde bir alanda kaçak kazı yapılacağı bilgisi alındı. Fiziki takip sonucu G.T, V. B ve T.Y isimli şüpheliler Suluova Devret mevkiinde izinsiz olarak kaçak kazı yaptıkları sırada suç unsurlarıyla beraber yakalandı.

Şüpheliler gözaltına alınırken, kazıda kullanılan kazma, çapa, kürek ve 2 dedektöre el konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

’Yılanı öldürdüm’ diyerek çektirdiği video pahalıya mal oldu
Babasına yastık götürürken kaza geçirdi, 15 günlük yaşam savaşını kaybetti
Bakan Çiftçi’den NATO Zirvesi Açıklaması: 56 Bin Personel Görev Aldı
Husumetlisini vurdu, kaçarken tır çarptı
Emekli öğretmeni 2 milyon lira dolandırdı