Dağıstan Devlet Halk Dansları Topluluğu Yalova’da sahne aldı

Yalova'da sahne alan Dağıstan Devlet Halk Dansları Topluluğu ekibi Molodost Dagestan'ın gösterileri büyük beğeniyle izlendi.

Yalova'da sahne alan Dağıstan Devlet Halk Dansları Topluluğu ekibi Molodost Dagestan'ın gösterileri büyük beğeniyle izlendi.

Yalova Belediyesi ve Yalova Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen etkinlik Dağıstanlı yazar Rasul Hamzatov'un 100. doğum yıldönümü anısına yapıldı. Barış Manço Açık Tiyatrosu'ndaki gecede Dağıstan Devlet Halk Dansları Topluluğu Molodost Dagestan sahne alarak bir birinden güzel gösteriler gerçekleştirdi.

Geceye Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Rusya Devlet Duması Milletvekili Saygidpasha Umakhanov, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Hasavyurt Belediye Başkan yardımcıları Arsen Murtazaliev, Khadzimurad Umakhanov ve Yalova Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Aydemir katıldı.

Gecede konuşan Tutuk, bu güzel gösterileri Yalova halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Ercan Kesal Antalya'da kitap imzaladı
KONYA BOZKIRINDAN NEMRUT ZİRVESİNE
Konya’dan Afyon’a Gizemli Yolculuk: Onur Akbaş’ın Yeni Romanı Çıktı!
Süleyman Soylu film galasında ortaya çıktı
3 DÖNEM TEK VÜCUTTA