D-650’de takla atan lüks otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 1 yaralı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi D-650 karayolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan lüks otomobil takla attı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi D-650 karayolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan lüks otomobil takla attı. Hurdaya dönen otomobil içerisinden çıkarılan 2 yaralıdan biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saatlerinde Adapazarı - Karasu D-650 karayolunda Poyrazlar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karasu istikametine doğru seyir halinde olan Y.D. idaresindeki 41 TB 150 plakalı Mercedes marka lüks otomobil sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobil içerisinde sıkışan sürücü Y.D. ile yanında yolcu olarak bulunan Gülbahar T., bölgeye ulaşan itfaiye ekiplerince kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gülbahar T., burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürücünün de durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

PSİKOLOG GÜLAÇTI CİNAYETİ DAVASINDA TANIKLAR DİNLENDİ
Ehliyeti almadan alkollü direksiyona geçti
Yurt Dışı Yasağı Sonrası İzmir Rotası: Haluk Levent’in Kaçış İddiası
Yakınları ulaşamadı, Alman uyruklu yaşlı kadın evinde ölü bulundu
Avukat Ece Güner’den Haluk Levent ve Ahbap Açıklaması