Çumra OSB'de sona gelindi

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım yeni yönetim kurulu basınla biraraya gelerek faaliyetleri kamuoyu ile paylaştı.

ASKON Konya Şubesi’nin öncülüğü ile Konya ve İç Anadolu’nun kaderini değiştirecek bir OSB projesi yürüttüklerini dile getiren Yıldırım, “ASKON Konya Şubesi öncülüğünde Çumra Belediyesi işbirliği ile Konya’nın en büyük organize sanayi bölgesini hayata geçirmek için proje geliştirdik ve hemen uygulamasını yaptık" dedi.

Yıldırım, 19 Milyon metrekarenin üzerinde  bir genişleme çalışması yapılan,  Çumra Organize Sanayi Bölgesi’nin geliştirilmesi için önemli mesafe kat edildi.  ilgili Bakanlığın onayı sonrasında yakın bir tarihte tahsis talebinde bulunan firmalara arsa tahsisleri başlayacak.Çumra OSB ile Konya sanayisi bugünden daha ileri seviyeye hızlı bir şekilde gelecek” diye konuştu.

Öte yandan Yıldırım, Çumra OSB’nin yeni dönemde arsa tahsisinin tamamlanıp, fabrika inşaatlarının başlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Ekonomi Haberleri

TCMB Haziran Raporu: Enflasyon Beklentilerinde Son Durum
Lüks Konutların Arasında Kalan Hasanağa'da Tarım Savaşı
Karacabey'de Soğan Üreticisi Mutlu: Fiyatlar Yüzleri Güldürdü
Yeni Renault Megane E-Tech Elektrikli: 2026’da Türkiye’de!
6 AY 6 BİN KİLOMETRE KURALI UZATILDI