Cumhuriyet'te BİR İLK yaşandı

Cumhuriyet Gazetesi de dayanamadı, nihayet GOLFÇÜ PAŞA'ya dokundu...

'CUMHURİYET' TARİHİNDE BİR İLK
Aktütün Karakolu'na düzenlenen baskın, türk basın tarihinde bir ilkin de yaşanmasına yol açtı. Cumhuriyet gazetesi, ilk kez askeri eleştiren bir karikatüre sayfalarında yer verdi.

Aktütün baskını esnasında Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu'nun golf oynadığının ortaya çıkması büyük tepki çekmişti. Birçok gazetede konuyla ilgili haberler çıkarken, köşe yazarları da Orgeneral Babaoğlu'nu eleştirmişti. Ancak bu konulardaki hassasiyeti bilinen Cumhuriyet gazetesinde bu konuda hiçbir yorum yer almamıştı.   

TABUYU MUSA KART YIKTI
Cumhuriyet gazetesinde 'asker eleştirilmez' tabusunu yıkan isim karikatürist Musa Kart oldu. Daha önce de Başbakan Erdoğan ile ilgili karikatürleri ile gündeme gelen Kart, Hava Kuvvetleri Komutanı Aydoğan Babaoğlu'nun Aktütün baskını esnasında ve sonrasında golf oynamasını konu edindi. (ensonhaber)

 

Medya Haberleri

Afra Saraçoğlu ayağının tozuyla gözaltına alındı
Kuşadası’nda yuhalanan Diva, Bursa’da alkışlarla karşılandı
Selçuklu Sarayında İktidar Savaşı Başlıyor
Gönül Dağı 7. Sezon Zaman Atlamasıyla Geliyor: Gedelli’nin Yeni Nesil Amcaoğulları Kimler Oldu?
Ciddi Sağlık Sorunlarını Geride Bırakmıştı: Ufuk Özkan Sahalara Döndü