Cumhuriyet Gazetesi'nden çok tartışılacak manşet

Paris'te 7 Ocak günü Charlie Hebdo Dergisi'ne düzenlenen saldırı, 12 kişinin ölümü ile sonuçlandı. Olayın yankıları hala Türk ve dünya basınında devam ederken dünkü Cumhuriyet Yürüyüşü'nü haber yapan Cumhuriyet Gazetesi skandal bir manşet attı.

Charlie Hebdo Dergisi'ne yapılan saldırı sonucu tüm dünya neredeyse ayağa kalktı ve dün Paris'te yaklaşık 50 devlet adamının katılımı ile Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleşti. Yürüyüşe Başbakan Ahmet Davutoğlu da katıldı.

 

Yürüyüş bugün de gazete manşetlerindeki yerini aldı. Fakat Cumhuriyet Gazetesi'nin manşetine seçtiği 'Haç' şeklindeki fotoğraf saldırıya ne açıdan baktıklarını gözler önüne serdi.

'Özgürlük İçin' başlığının altında, gösteri sırasında Paris'te, 'Haç' şeklini almış fotoğrafın özenle seçilmesi 'Özgürlük sadece Hristiyanlar için mi?' sorusunu akla getirdi.

İşte o manşet:

kanalahaber

Medya Haberleri

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında hapis talebi
Megastar Tarkan’dan 9 günde 50 bin kişilik konser rekoru
Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı