Cumhurbaşkanlığından sosyal medya uyarısı

Cumhurbaşkanlığından, sosyal medyada Cumhurbaşkanlığı adres gösterilerek yayılan bilgi kirliliğine karşı dikkatli olunması ve resmi hesap ile internet sitesi dışındaki kaynaklara itibar edilmemesi istendi

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığından, sosyal medyada Cumhurbaşkanlığı adres gösterilerek yayılan bilgi kirliliğine karşı dikkatli olunması ve resmi hesapla ile internet sitesi dışındaki kaynaklara itibar edilmemesi talep edildi.

Cumhurbaşkanlığının resmi twitter hesabı "@tcbestepe"de yer alan açıklamada, "Vatandaşlarımızın sosyal medyada Cumhurbaşkanlığı adres gösterilerek yayılan bilgi kirliliğine karşı dikkatli olmaları rica olunur. Cumhurbaşkanlığı ile ilgili haberlerde, resmi internet sayfası ve sosyal medya hesapları dışındaki kaynaklara itibar etmeyiniz" mesajına yer verildi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü